Libia a inceput recuperarea corpurilor migrantilor inecati, inclusiv copii si femei

Libia a inceput recuperarea corpurilor migrantilor inecati, inclusiv copii si femei

Autoritățile libiene recuperează cadavrele migranților morți înecați în naufragiul care a avut loc ieri în orașul libian al al Khoms care a costat viețile a peste 100 de persoane, inclusiv femei și copii. Purtătorul de cuvânt al Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (ICNUR), Tarik Argaz, a declarat pentru BBC că a aflat de la supraviețuitori că la bordul bărcii se aflau  între 250 și 300 de persoane.

 

Potrivit agenției ONU aproximativ 147 de migranți au fost salvați de pescari și de garda de coastă libiană și au ajuns  în al Khoms, la est de Tripoli.

Între timp, UNHCR a raportat cel puțin alte trei operațiuni de salvare efectuate în Libia, cu peste 200 de imigranți ajunși în Tripoli, Al Khoms și Zwara.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Migrantii, macel in largul Libiei: 150 de morti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.