Libia, 4 copii au murit în atacul lansat de Haftar la o școala din Tripoli

Patru copii au fost uciși în atacul lansat ieri la Tripoli de forțele generalului Khalifa Haftar. Potrivit rapoartelor radiodifuzorului libian Al Alahrar, unul dintre copiii care au fost răniți în explozia   lângă o școală din zona Al-Hadba al Badri din sudul capitalei libiene a murit astăzi.

Citește și O femeie din Indonezia a fost găsită într-un hotel cu un bărbat: bicuită în public

Victimele aveau între 9 și 12 ani și mergeau la școală când au fost lovite de explozie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.