Liberia, incendiu la o școală: cel puțin 26 de copii morți

Cel puțin 26 de copii au murit în incendiul care a izbucnit la o școală  din Liberia, a scris într-un tweet radioul public Tragedia, ale cărei cauze nu sunt încă cunoscute, a avut loc în Paynesville, o suburbie comercială a capitalei Monrovia.

Ultima victimă din Siria: o fetiță de 6 ani cu doi ochi frumoși care nu au văzut decât moarte și bombe

“Mă rog pentru familiile copiilor morți. Este o perioadă dificilă pentru toată Liberia” a scris președintele liberian George Weah pe twitter.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.