Liban, portul Beirut văzut de sus înainte și după explozie ( video)

Portul din Beirut văzut de sus înainte și după explozie.  În locul unui hangar întreg, acum există un crater imens în care a intrat apă. Acesta este epicentrul exploziei care a lovit Beirutul și a devastat complet fâșia de pământ care a găzduit portul.

Exploziile din Beirut, guvernatorul: 300.000 de locuitori au rămas fără adăpost

Imaginile înregistrate de sus, făcute înainte și după accident, dau o idee despre distrugerea provocată de exploziile  împărtășit de mai mulți utilizatori pe Twitter și realizate grație noilor fotografii ale dronei gestionate de pagina Instagram Rabzthecopter.

Sursa: Instagram Rabzthecopter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.