Liban, Amnesty denunță arestările și torturile împotriva protestatarilor

Liban, Amnesty denunță arestările și torturile împotriva protestatarilor

Amnesty International a cerut armatei libaneze să pună capăt arestărilor arbitrare, maltratărilor și torturilor celor care participă la protestele din ultimele șapte săptămâni. Unii protestatari au raportat că au fost arestați fără mandat, bătuți, batjocoriți și umiliți, legați la ochi și forțați să facă declarații false.

Citește și Bolsonaro împotriva lui Di Caprio: „El a finanțat incendiile din Amazon”

Doi dintre ei au raportat că au fost supuși unor execuții false.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.