Fără asigurare medicală, moare la numai la 19 ani: medicii i-au refuzat tratamentul

Tragedie în California : la câteva zile după moartea unei minore din cauza coronavirusului , un  tânăr de 19 ani și-a pierdut viața din același motiv.

Tânărul nu avea asigurare de sănătate și din acest motiv spitalul i-a refuzat tratamentul necesar pentru a-i  salva viața. Prin urmare, medicii l-au sfătuit să meargă la un spital public, dar starea tânărului s-a agravat brusc și a murit  miercuri, 25 martie.

Citește și Coronavirus, care sunt persoanele cele mai expuse riscului Covid-19

Statele Unite a devenit țara cea mai afectată de coronavirus din lume, cu peste 100 de mii de cazuri confirmate. În California, situația este dramatică: un tânăr de 19 ani a murit de coronavirus pentru că nu avea asigurare de sănătate. Trimis la un spital public, tânărul a avut un atac de cord și s-a prăbuțit la pământ. O ambulanță a ajuns de urgență la fața locului, dar tânărul a murit după 6 ore de luptă între viață și moarte

Rex Parris , primarul din Lancaster, California, a avertizat populația despre riscurile coronavirusului și a confirmat moartea tânărului. Afectează nu numai vârstnicii, ci și tinerii și cei care nu au alte patologii anterioare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.