Leșină după o doză prea mare de droguri, fiul moare de frig în fața ușii: nu va face nicio zi de închisoare

Jamie Lyn Basinger, o femeie de 24 de ani din Morganton, SUA, și-a lăsat fiul să moară de frig, după ce a luat prea multe droguri și a leșinat.  Jamie Lyn Basinger luase metamfetamină și fumase marijuana și a leșinat.  Copilul ei de numai  4 ani, Landyn, a ieșit din casă încercând să-și caute mama.

Femeia inconștientă nu și-a dat seama că fiul ei ieșise din casă și căușa se blocase după el. Copilul a rămas afară în fața ușii  și în ciuda faptului că plângea în disperare să-i fie deschisă ușă, bătând cu pumnii și cu picioarele, mama nu s-a trezit.  Din păcate, rezultatul poveștii este îngrozitor: copilul a rămas afară din casă în frig și a fost găsit mort de un vecin a doua zi dimineață. Deși au fost chemați paramedicii, pentru copil a fost prea târziu . Rezultatul autopsiei pe corpul micuțului a demostrat că băiețelul murise de frig.

Citește și Bosnia: copiii cu tulburări mentale, victime ale abuzurilor inumane

Dar mama lui Jamie Lyn Basinger nu va fi nici măcar o zi în închisoare!  Instanța a recunoscut vinovăția lui Jamie și ea însăși și-a recunoscut responsabilitatea: cu toate acestea, judecătorul a suspendat pedeapsa cu închisoarea și a stabilit că femeia sub supraveghere și să facă  72 de ore de muncă în folosul comunității.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.