Lenjeria intimă a Evei Brown, cea cu care l-a sedus pe Hitler a fost scoasă la licitație. Vezi prețul

Lenjeria intimă a Evei Brown, cea cu care l-a sedus pe Hitler a fost scoasă la licitație

Potrivit The Sun, lenjeria purtată de amanta lui Adolf Hitler, Eva Braun va putea să aducă 800 de lire sterline la licitație.  Atât corsetul cât și chiloții amantei lui Hitler, Eva Brown, au brodate inițialele numelui ei și provin de la un apreciat colecționar  din al doilea război mondial.

lenjerie1

La licitație vor fi scoase și tricourile de mătase ale Evei tot pentru 800 de lire sterline.  Corsetul Evei care odată era alb, a dat semne de îmbătrânire devenind gălbui.

lenjerie2

Jonathan Humbert, proprietarul casei de licitații, a declarat: „Acestea sunt, probabil, cele mai neobișnuite articole pe care le-am oferit în licitațiile noastre. Sunt  obiecte obișnuite, private și personale, dar totuși vor fi fără îndoială, de interes global”

Dispărut în urmă cu 22 de ani, cadavrul lui a fost găsit datorită Google Earth

Eva Braun l-a cunoscut pe Hitler în 1929 pe când avea 17 ani și el 40 de ani, devenind amanta lui.

Sursa: The Sun

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.