Legat în lanțuri și fără mâncare, așa a murit un băiețel de numai 12 ani

Tatăl și mama copilului au fost arestați pentru crimă după ce și-au lăsat copilul să moară de foame în condinții inumane.

A fost bătut, înlănțuit cu o zgardă legată în jurul  gâtului și lăsat fără mâncare și apă timp de aproape o săptămână închis în baia unui motel  din Indiana, după ce a suferit abuzuri și bătăi. Eduardo Can în vârstă de 12 ani a murit în spital din cauza complicațiilor, scrie CNN

Citește și Tentativă de viol: Încearcă să violeze o doctoriță dar se apară smulgându-i limba cu dinții

Tatăl Luis Can, 32 de ani, și partenera sa, Dayana Medina-Flores, în vârstă de 25 de ani, au fost arestați în baza acuzațiilor de ucidere, abandon de minor, răpire și violențe.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.