Laurent, copilul care la doar 9 ani este pe punctul de a se diploma

Cu un IQ de 145, mult peste medie, Laurent Simons este pe punctul de a deveni cel mai tânăr absolvent din istorie la doar vârsta de nouă ani . De naționalitate belgiană  în decembrie, în doar 9 luni de la înscriere, va obține o diplomă în inginerie electronică la Universitatea din Eindhoven. Până acum, recordul a aparținut lui Michael Kearney, care  în 1994, a absolvit Universitatea din Alabama la vârsta de 10 ani.

În câteva zile,   copilul  este capabil să rezolve probleme complexe, pe care un adult cu abilități obișnuite le-ar putea rezolva în „nu mai puțin de zece săptămâni”. Subiectele sale preferate sunt matematică, știință și tehnică. În doar un an și jumătate, Laurent a finalizat programul de studiu  maturitate care l-a obținut la 8 ani.

Alertă sanitară: 4000 de persoane riscă să se îmbolnăvească de hepatita A după ce au mâncat într-un restaurant

Potrivit  Telegraph, acum, când Laurent este pe cale să se dilpmeze, el își concentrează atenția celor mai importante universități din lume , de la Oxford la colegiile americane. În momentul de față, micul geniu nu a decis  ce va face când va crește mare:  este nehotărât între medic, în special chirurg și astronaut .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.