Lauren: modelul care și-a pierdut un picior din cauza unui tampon intern

Lauren: modelul care și-a pierdut un picior din cauza unui tampon intern

În 2012 a suferit amputarea piciorului drept din cauza unui șoc toxic după ce a folosit un tampon intern . Acum modelul Lauren Wasser ar putea pierde și piciorul stâng. Iată cum au mers lucrurile:

Lauren Wasser este un model tânăr din Los Angeles, care la doar 24 de ani a văzut viața ei schimbându-se radical dintr-un moment în altul .Ea a riscat să moară din cauza unui șoc datorită unui absorbant intern. Acum, Lauren riscă să-și vadă și cealaltă picior amputat.

“Piciorul meu stâng este un ulcer deschis, nu are degete sau călcâi și îmi provoacă o durere continuă. În câteva luni voi avea în mod inevitabil amputarea celeilalt picior și nu pot face nimic. Asigurați-vă că ceva de genul asta nu se va mai întâmpla”, spune modelul.

Fugită de acasă de la vârsta de 14 ani, după 5 ani părinții sunt în stare de șoc. Unde era fiica lor

Totul a început când Lauren a decis să utilizeze tampoane interne Kotex Natural Balance, marca pe care a dat-o mai târziu în judecată. În ciuda utilizării corespunzătoare ( prezentat în cutie) modelul începe să se simtă rău după ce s-a prăbușit timp de câteva ore pe pat, a fost internată de urgență.  Medicii au constatat sindromul șocului toxic și au  îndepărtat tamponul.

Diagnosticul este TSS sau o complicație a infecțiilor bacteriene testate în acest caz, de Staphylococcus aureus, dar după comă farmacologică era deja prea tarziu: gangrena implica amputarea unui picior și lăsa celălalt fără degetele de la picioare.

Sindromul de soc toxic afectează o femeie din 100 de mii și acesta este motivul pentru care nu  este scris în contraindicații.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.