Lăsat singur de părinți, un copil român de 4 ani a fost găsit rătăcind pe străzi în Italia

Lăsat singur de părinți, un copil român de 4 ani a fost găsit rătăcind pe străzi în Italia

L-au văzut rătăcind  pierdut și confuz în cartierul Stampace din Cagliari. Băiețelul de numai 4 ani vizibil supărat, a cerut ajutorul unor trecători pentru că nu-și mai găsea drumul înapoi spre casă.

Carabinierii de la stația locală l-au ajutat, descoperind că băiețelulde 4 ani, a fost lăsat singur de părinții săi în casă  cu frații săi de 9 și 14 ani care l-au scăpat de sub control. Copilul a ieșit în stradă și s-a pierdut prin cartier, scrie Ansa

La numai 18 ani , Vasile Cioroabă a fost găsit fără viață pe marginea unui drum din Italia

Locuitorii din cartierul Stampace au observat prezența copilului care rătăcea pe străzi riscând chiar să fie călcat de mașini. Copilul a reușit să spună că nu mai știe cum să se întoarcă acasă. De aici apelul la 122 și sosirea carabinieriilor care l-au însoțit înapoi acasă.

Părinții ambii români, au fost denunțați pentru abandon de minori.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.