Lasă telefonul în mâna fiicei de 2 ani și îi cumpără online o canapea cu 400 de euro!

Rayna o fetiță  de doi ani, țipa că vrea să se joace cu telefonul mamei.  Și așa, după ce a repetat „ Mamma , telefono”, „ Mamma , telefono”, mama ca să scape de gura micuței i l-a dat. Dar acest gest a costat-o pe Isabel McNeil nici mai mult nici mai puțin de 400 de euro. De fapt, câteva zile mai târziu a primit o notificare de livrare de la Amazon : copila reușise să comande, online, o canapea cu trei locuri.

Am fost atât de șocată. M-am gândit: Mi-am cumpărat o canapea în somn, spune Isabella la Nbc San Diego. Mai târziu, mama și-a amintit că pentru a o face pe fiica ei să tacă, ia dat telefonul în mână. Fără să știe, micuța a a păsat pe  opțiunea „ Cumpărați cu un clic ”, pe site-ul Amazon

Celebrul radio al Vaticanului a publicat cartea de identitate a lui Iisus: scandal pe Facebook

Isabella a încercat să anuleze comanda, dar a fost în zadar. Canapeaua neagră cu trei locuri, i-a fost adusă acasă în Golden Hill, în California .

Potrivit ediției online a ziarului britanic Daily Mirror , care în aceste zile a lansat știrea, Isabella a încercat apoi să dea înapoi canapeaua însă ar fi trebuit să plătească aproximativ 150 de euro pentru costurile de transport. Așa că a încercat să o revândă pe o altă platformă online.

Totuși, Amazon i-a oferit  rambursarea completă și i-a oferit posibilitatea de păstra canapeaua .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.