Lasă lumânarea parfumată aprinsă pe tim de noapte și riscă să moară sufocată

Farrah Lorrel Fraser, din West Midlands, a aprins o lumânare parfumată de vanilie și s-a pus în pat.  Pe timpul somnului, a rămas în camera ei și a resporat respire , dar când s-a trezit era amețită.

„Mi-am aprins lumânarea parfumată și am intrat în baie aproximativ o oră. Apoi am așezat-o pe sertar și m-am dus sătrag un pui de somn înainte de schimbul de noapte, știu că sună o prostie, dar când m-am trezit am văzut că la nas avem fum negru”.  Acestea au fost cuvintele fetei de pe Facebook, unde a relatat incidentul care arăta fotografiile care o înfățișează cu masca oxigen.

Un copil a căzut într-o fântână acum patru zile: cursa împotriva timpului pentru a-l salva

Fumul de la lumânare a otrăvit-o literalmente și dacă nu ar fi fost pentru câinele ei cel care a început să tragă de pătură  și să latre, ar fi putut fii și mai rău. Când s-a trezit, a fost uluită și a chemat pompierii care au pus-o sub oxigen și au cerut ajutor. Dacă ar rămâne în acea cameră mai mult, cu siguranță ar fi moartă. Din acest motiv, Farrah a vrut să le mulțumească tuturor persoanelor care au venit să o ajute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.