„Lasă-l să moară”, văd un copil blocat într-o mașină sub soare și pleacă fără să-l ajute VIDEO

„Lasă-l să moară !”

Un videoclip  absurd a fost înregistrat de un bărbat care împreună cu alte persoane s-au apropiat de o mașină o mașină roșie în care se plânge un copil. Geamul mașinii este un pic coborât, dar mașina este sub un soare arzător, astfel că în ​​interior temperatura este foarte ridicată.

O româncă din Italia a fost ucisă cu sânge rece de amantul ei: corpul ei a fost aruncat pe marginea unui drum

Când cei 4 vorbesc despre încercarea de a elibera copilul: „Încerc să sparg geamul” se spune unul  iar femeia pare să vorbească cu poliția la telefon, când  un alt bărbat  realizează un „detaliu”. Copilul poartă o cămașă a echipei de fotbal din Dallas Cowboys, iar acest lucru îi face pe cei trei fani ai Philadelphia Eagles să plece: “Lasă-l să moară acolo. Hai să mergem la Cazinou”.

Potrivit unor persoane care au văzut acest video, aceasta pare a fi o glumă chiar dacă n-au apărut nicio veste despre protagoniștii acestui clip video groaznic. La o inspecție mai atentă, chiar dacă ar fi fost doar o glumă de prost gust, lacrimile și suferințele copilului sunt reale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.