Lasă câinele în mașină cu motorul pornit. Labradorul conduce în marșalier o oră / VIDEO

Lasă câinele în mașină cu motorul pornit. Labradorul conduce în marșalier o oră / VIDEO

Locuitorii unei străzi din Port St Lucie , Florida , au fost uimiți când au văzut  o mașină fără șofer care se deplasa în marșalier învârtindu-se cerc pentru aproximativ o oră. Nu puteau înțelege de ce mașina continua să învârtă..

Nu poate respira bine: ce găsesc medicii într-o nară… este viu ! / VIDEO

În interior, un Labrador negru lăsat de stăpân în mașină, se deplasase la volan și conducea mașina!  Poliția Port St Lucie a fost chemată la fața locului și au încercat să găsească o cale de a opri masina. La un moment dat m așina a lovit o cutie cu scrisori și două ghene  de gunoi și a pierdut din viteza. Agenții au reușit să deschidă ușa și labradorul a sărit din mașină. Ulterior, poliția a găsit  și proprietarul câinelui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.