Las Vegas interzice persoanelor fără adăpost să doarmă pe stradă

Las Vegas a adoptat o lege prin care este ilegal pentru persoanele fără adăpost să doarmă pe stradă atunci când sunt disponibile paturi în centrele de primire. Măsura va viza centrul urban, dar nu și Stripul, cea mai cunoscută stradă din oraș cu cazinouri.

O maimuță își îngrijește de mai bine de 10 zile de puiuțul ei născut mort / VIDEO

Regula „este imperfectă, dar este un punct de plecare”, a comentat primarul Carolyn Goodman, acuzat totuși că face un război împotriva săracilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.