Lady Diana, un baietel sustine ca ea s-a reincarnat in el

Lady Diana, un baietel sustine ca ea s-a reincarnat in el

Billy este un copil de doar 4 ani și este fiul celebrului conducător de televiziune australian David Campell și al soției sale Lisa. Particularitatea mcuțului este că este extrem de convins că el este reîncarnarea lui Lady Diana. Copilul și- spus povestea tuturor ziarelor.

Povestea a început să iasă la suprafață când copilul, însoțit de părinții săi, a decis să-și spună povestea lumii. Dacă credeți că a fost doar rodul imaginației copilului, ziarele locale au fost uimite când Billy a început să le spună câteva detalii, care cu siguranță s-au petrecut cu mult înainte de nașterea sa.

 

Nu numai că copilul ar avea amintiri clare chiar și din noaptea accidentului, când mama lui Lisa i-a arătat în seara aceea o fotografie a doamnei Diana, copilul a răspuns: “Aici sunt eu ca o prințesă. Apoi într-o zi au sosit sirenele  și nu am mai fost prințesă”.

Tatăl lui Billy, David Campell, a dat un interviu lung publicației The Sun, cel mai mare ziar din Marea Britanie, în care spune toate etapele acestei povesti ciudate: “Totul a început când cineva i-a dat soției Lisa o carte poștală Lady Duana. Fiul meu Billy care pe atunci avea  doi ani, la indicat cu degetul și a spus: “Uite, sunt eu când eram o prințesă”

 

Din acel moment, copilul a spus mai multe informații despre viața anterioară și detalii private. Copilul pare să știe cu adevărat mai mult decât oricine altcineva, este un actor excelent sau un miracol?

 

De Ana Moldovan 

Te-ar putea interesa și Islanda, peste 60 de balene pilot au fost descoperite la tarm: „Poate ca au fost impinse de curenti”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.