Lady Diana, noi declaratii socante desprea moartea ei: si daca nu a fost un accident ?

Lady Diana, noi declaratii socante desprea moartea ei: si daca nu a fost un accident ?

 

După mai bine de douăzeci de ani de la moartea prințesei Diana și al presupusului amant Dodi Al-Fayed într-un tragic accident de mașină,  apar noi mărturii care se concentrează asupra unor detalii șocante.

 

Aceste declarații șocate au fost făcute de un cuplu care se afla în același tunel în noaptea cu pricina declarând că ceea ce au văzut probabil că nu ar fi fost vorba de un accident …

 

Potrivit Mirror, soții Robin și Jack Firestone din Statele Unite susțin că moartea Prințesei Diana nu a fost un accident și că două mașini negre, pe care le-au văzut în tunelul Pont de’ l’Alma din Paris, la scurt timp după producerea tragediei, nu a fost niciodată verificate de anchetatori. Deși au trecut  aproape 22 de ani de la tragedie, cuplul mărturisește că trăiește cu frică după ce a făcut public ceea ce a văzut.

 

Evident, cei doi spun că i-au spus imediat poliției tot ce au aflat despre accident, dar afirmațiile lor erau atât de controversate încât autoritățile franceze și britanice nu le-au considerat niciodată.

 

”Nu cred că moartea prințesei Diana a fost un accident, iar modul în care au reacționat autoritățile îmi confemă din ce în ce mai mult ceea ce cred. Sper ca într-o zi,  William și Harry  să-și asume responsabilitatea de a descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat cu mama lor. Dacă ar fi fost mama mea, aș fi vrut să cunosc adevărul încă de la început ”,  a declarat Robin

 

 

Te-ar putea interesa și Adevarul despre moartea printesei Diana, medicul legist: ” O rana foarte mica, dar intr-un punct fatal”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.