Lacul este toxic dar se arunca pentru a primi cat mai multe like-uri pe Instagram… in spital

Lacul este toxic dar se arunca pentru a primi cat mai multe like-uri pe Instagram… in spital

Apele de culoare turcoaz și cristaline ale lacului de pe Monte Neme, în Spania, adună sute de turiști îndrăzneți care își riscă sănătatea pentru a face o fotografie pe care să o distribuie pe Instagram în speranța că vor strânge cât mai multe like-uri. Până unde se poate ajunge doar pentru un like? Lacul în cauză este de fapt  toxic și apele sale sunt foarte contaminate de substanțele chimice de tungsten vărsate în apă de zeci de ani de la o mină din apropiere.

 

Această zonă se numește “Cernobîlul din Galicia”, iar culoarea albastră a lacului se datorează întocmai deșeurilor generate de extracția și prelucrarea acestui material utilizat pentru fabricarea becurilor. Cu toate acestea, acest lucru nu reprezință nicio descurajare suficient de puternică pentru acești influenceri inconștienți care s-au scufundat în apele sale și au ajuns în spital: cine știe cum se simt acum? Oare pentru ei a meritat sacrificiul?

 

De Claudiu Bot 

Te-ar putea interesa și Pun pariu că aceste 10 lucruri ciudate și amuzante nu le știai!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.