Lacrimile unei fetițe palestiniene care privește cum casa ei este demolată de buldozerele israeliene

Lacrimile unei fetițe palestiniene care privește cum casa ei este demolată de buldozerele israeliene.  Nu o numesc ocupație, ci anexare, dar rezultatul este același: în fiecare zi Israel comite crime împotriva umanității cu impunitate, privând cetățenii palestinieni de drepturile omului.

Efecte tragice ale ocupației israeliene în Palestina: în timp ce Netanyahu continuă să ignore toate apelurile din partea Națiunilor Unite și a lumii care rămâne totuși, inertă în fața acestor tragedii,  o fetiță trebuie să asiste la demolarea casei sale de  buldozerele israeliene.

Exploziile din Beirut: numărul morților s-a ridicat la 220, 110 persoane sunt încă date dispărute

Ei nu o numesc ocupație, ci anexare, dar rezultatul este același. În fiecare zi Israel comite crime împotriva umanității cu impunitate, privând cetățenii palestinieni de drepturile omului de bază, cu aprobarea aproape întregii clase conducătoare, care înăbușește protestele din Tel Aviv împotriva guvernului Netanyahu și manipularea sa deficitară a pandemiei coronavirusului.

Proteste care atrag și critici din partea celor care au susținut acest guvern, dar care acum nu se pot decât să spună : Gata!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.