La venerabila vârstă de 89 de ani livrează pizza și primește un bacșiș de 10 mii de euro (datorită TikTok)

Nu știa că ajunsese o vedetă pe TikTok: un american de 89 de ani, Derlin Newey, a primit un bacșiș de 12.000 de dolari (aproximativ 10.000 de euro). Derlin a livrat întotdeauna pizza familiei Valdez, un om politicos care a debutat c u simpla întrebare: „Cine vrea pizza?”. Fără să știe de Derlin, fiii lui  Valdez l-au imortalizat de mai multe ori în videoclipuri, apoi încărcat imaginile pe TikTok. Derlin,  cu bunele sale maniere a cucerit inimile tuturor. Omul nu era conștient de ceea ce se întâmpla. De fapt, într-unul dintre videoclipuri spune: „Deci toți prietenii tăi de pe internet mă cunosc pentru că livrez pizza?”.

Citește și Brazilia, sfântul condamnat la 19 ani de închisoare pentru patru violuri: acum sute de femei denunță violențele

Dar de ce a avut un bacșiș atât de mare? După ce Valdez a încărcat pe rețeaua de socializare imaginile mulți s-au întrebat de ce o persoană așa de în vârstă încă mai livrează pizza la domiciliu, lucrând 30 de ore pe săptămână?  Familia a explicat apoi că pensia lui Derlin nu era suficientă pentru a plăti facturile și, prin urmare, avea nevoie de un alt venit. Imediat s-a început o strângere de fonduri (  pe TikTok) și, fără să știe, Derlin a primit 12 mii de dolari.

Povestea a ajuns de la mass-media locală la cea internațională, dar există și cei care – precum  Guardian Poppy Noor – se uită la latura practică și drastică a poveștii, la cea a unui  bărbat la un pas de 90 de ano nevoit să livreze pizza pentru a trăi.

cnn pizza

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.