La vârsta de 77 de ani este un tată disperat. ”Tată, ne pare rău dar nu mai poți sta cu noi”

La nobila vârstă de 77 de ani, un tată este disperat pentru niciunul dintre cei cinci fii ai săi nu-l vor în casă cu ei. Trebuie să ne amintim că datorită lor noi existăm…

Povestea acestui bătrân de 77 de ani se întâmplă în Italia în regiunea Lombardia.  Chiar dacă are cinci copii care acum sunt adulți, nici unul dintre ei nu vrea să-l ospiteze în casa sa. Ba mai mult ei încearcă să-i găsească un apartament în chirie.

Sara în rochia de mireasă la mormântul prietenului ei ucis cu câteva zile înainte de nuntă

Cele patru fiice au declarat hotărâte că în casa lor nu este loc pentru el. Și nici unicul fiu nu este deacord să-l ia la el.. Și totuși, el dorește afectul copiilor lui și a nepoților. Ar vrea să-și petreacă ultimile zile alături de cei dragi. Dorința de a fi înconjurat de ei este atât de mare că din păcate, bătrânul a încercat să se sinucidă. Nu suferă de nicio boală, nu este senil dar îți dorește să fie înconjurat de cei dragi…de cei dragi lui. Medicul care a avut grijă de el a confirmat că fizic este perfect sănătos, dar psihic este la pământ.

În cazul bătrânului au intervenit autoritățile. Până când se va găsi o soluție pentru el, bătrânul tată va rămâne în spital sub supragherea personalului medical.

Să nu faceți niciodată ca acești ”fii”. Persoanele în vârstă trebuie respectate. Și nu uitați, voi existați datorită lor!

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.