La vârsta de 10 ani aruncă în mare un mesaj într-o sticlă: după 9 ani și o călătorie de 6000 km cineva îi răspunde

La vârsta de zece ani, ca și mulți alți copii a scris un mesaj, l-a băgat într-o sticlă și a aruncat-o în mare, în speranța de a primi un răspuns. Și un răspuns a venit în sfârșit acum că Max Vredenburghel nu mai este copil, ci un student la Universitatea Suffolk (Massachusetts). Nouă ani au trecut de la acel mesaj din sticlă și tocmai tânărul a anunțat că a primit un răspuns. “Mi-a explodat capul, au trecut 9 ani”, a scris Max Vredenburgh pe Twitter, care, de copil a pus scrisoarea într-o sticlă de vin și apoi a încredințat-o valurilor din Long Beach, un oraș din Rockport, la nord. din Boston, în august 2010.

I-au diagnosticat cancer la sân, mama de frică se sinucide la doar 48 de ani

Vineri, tatăl său l-a sunat pentru a-i spune că a primit o scrisoare de la un anume G. Dubois care, pe 10 octombrie a acestui an, a găsit sticla pe o plajă de pe coasta Atlanticului din sudul Franța. În scrisoarea inițială, micul Vrendenburgh enumera câteva lucruri preferate, cum ar fi merele, spațiul, cerul albastru, plaja, mașini și animale. Apoi i-a cerut destinatarului care o va găsi să-i răspundă. Studentul american a publicat fotografiile scrisorilor de pe Twitter care au fost retwittate de mai mult de 136 de mii de ori.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.