La Tel Aviv plouă cu canabis: mulțimea se îmbulzește să o adune | VIDEO

În Tel Aviv plouă cu canabis . O dronă a aruncat zeci de plicuri de canabis pe Piața Rabin, atrăgând o mulțime de oameni confuzi care s-au grăbit să le ridice. Inițiativa provine de la un grup de activiști de legalizare pro-marijuana care au anunțat misiunea cu un mesaj pe Telegram:

Regele Thailandei și-a eliberat concubina renegată: era închisă închisoare pentru trădare

„A sosit timpul. Este o pasăre? Este un avion? Nu, este Drona Verde care îți trimite canabis gratuit din cer ”. Cele două persoane care conduceau drona au fost arestate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.