La o piață din Filipine și pisicile respectă distanțele

Unele pisici aflate într-o piață  de fructe și legume din Filipine, s-au așezat respectuos pentru a  respecta distanțarea socială, o măsură necesară pentru a evita contagiunea Coronavirusului. Imaginile au călătorit în întreaga lume, oricât de singular este acest fapt.

Pisicile vagaboande  au prezentat un bun exemplu, așezându-se  pașnic în cercurile desenate cu cretă pe pământ, o alegere luată de unele standuri din piață pentru a permite clienților să păstreze distanța unul de celălalt.

Se pare că pisicilor le place în mod natural să stea în cercuri, cele ale pieței din Quezon City trebuie să le pară perfecte. Toate aliniate, distanțate, în speranța de a putea degusta puțin din mâncarea pe care au smulit-o din tarabe pline de mâncare.

Obiceiul de a se așeza   în cadrul unor figuri circulare provine din faptul că acestea le dă un sentiment de protecție , fiind o zonă demarcată. Dincolo de instinctul natural al acestor animale grațioase și splendide, ne place să credem că au decis să stea în cercurile de la distanță pentru a ne „învăța” cum să o facem.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.