La numai trei ani moare din cauza unei tumori nedescoperită la timp: ”Pentru medici era doar o febră”

O tumoare cerebrală a spulberat viața unui copil de doar trei ani. Medicii nu au reușit să-l salveze la timp: de fapt, l-au diagnosticat cu o simplă febră .

Totul a început în ianuarie 2019. La începutul anului, micul Romeo Teixera, un copil din Leamington, un oraș la sud de Birmingham (Anglia), a început să aibe  crize epileptice . Cu toate acestea, medicii au închis cazul vorbind despre o simplă febră și astfel băiatul fusese externat. ” Într-o zi am venit acasă de la serviciu și Romeo a încercat să facă un pas și a căzut. În doar două ore a făcut cinci crize de epilepsie și așa că mi-am dat seama că ceva nu etse în regulă  “, a spus tatăl băiatului. Dus de urgență la spital băiatul a fost vizitat imediat, dar medicii au explicat că nu este nimic grav.

Citește și Casa ororilor: o fetiță de 5 ani a fost găsită legată cu lanțuri de pat, vecinii au auzit țipetele ei

Și uite așa  că au trecut zile și săptămâni și starea copilului nu s-a îmbunătățit. Numai în iunie, la cinci luni de la primele crize epileptice din ianuarie, părinții au descoperit adevărul. Micul Romeo „ avea o tumoră cerebrală de 12 cm ”. Un adevărat coșmar pentru familia Leamington. Pentru următoarele șase luni, copilul a fost internat și externat în continuu din spitale. O cursă împotriva timpului pentru a-l salva cu chimioterapie în speranța de a se vindeca.

Dar tratamentul nu a fost suficient. Micul Romeo a murit pe 30 decembrie la vârsta de trei ani. Părinții băiatului au arătat imediat cu degetul către medici : diagnosticul lor greșit, potrivit familiei Teixera, ar fi fost cauza principală a decesului copilului lor. La început, medicii au susținut, de fapt, că copilul nu avea decât febră ridicată și astfel s-a pierdut timp pentru tratament. Acum, familia, devastată de cele întâmplate, speră să i se facă dreptate pentru micul Romeo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.