La numai 9 ani, o fetiță cumpără o pereche de încălțaminte colegului de bancă: este sărac și colegii râd de el

La numai 9 ani, o fetiță cumpără o pereche de încălțaminte colegului de bancă: este sărac și colegii râd de el

Colegul ei de școală este tachinat de bătăuși despre modul în care se îmbraca și despre cum erau pantofii lui. Atunci micuța Avah Parkins de numai 9 ani din Kansas face un gest de mare generozitate și altruism . Într-o zi întorcându-se acasă de la școală i-a povestit mamei sale un episod de care a întristat-o și la care a fost martor.

Fetița a explicat că unii colegi de școală își bat joc de colegul ei de bancă deoarece are pantofii foarte deteriorați. Avah a spus că a vorbit cu prietena ei care i-a explicat că părinții lui se confruntă cu o situație economică dificilă și că nu au bani să-i cumpere alte încălțăminte noi. Atunci mama, văzându-și fiica cu lacrimi în ochi a întrebat-o dacă dorește să-și ajute colegul, iar fata i-a răspuns că ar dori să nu-și mai vadă colegul suferind și dacă ar putea i-ar cumpăra o pereche de pantiofi noi.Femeia a decis să-și sprijine fiica.

Sub influența drogurilor o tânără mamă și-a scos singură ochii

Avah a cumpărat niște pantofi noi, i-a ascuns în rucsacul colegului în care îi pusese și un bilet. Un gest de mare solidaritate și o lecție împotriva bullying-ului. Mama copilului a decis să împărtășească imaginea pe social media și să spună această mică și aparent nesemnificativă poveste, deoarece un gest aparent simplu poate fi o lecție pentru mulți copii și părinți.

https://www.facebook.com/shannon.Parkins.09/posts/10218116449401314

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.