La numai 8 ani moare de cancer, pentru medici erau doar ”dureri ale creșterii”

O fetiță de opt ani care și-a ajutat familia să-și organizeze propria înmormântare, după ce medicii au diagnosticat-o cu o formă rară de cancer osos a murit duminică dimineață. Trista veste despre moartea micuței  Darcy McGuire, din Scoția, a fost familia ei printr-o o postare pe Facebook.

„Cu inima frântă, comunicăm tuturor că Darcy Rae McGuire a luat zborul spre îngeri  în dimineața zilei de 15/12/2010”, se arată în postare. “Aș dori să mulțumesc tuturor celor care au trimis mesaje pentru a se informa despre starea ei de sănătate. “, se citește în mesaj. Potrivit mass-mediei britanice, micuța Darcy s-a îmbolnăvit la vârsta de trei ani, dar, în ciuda vizitelor repetate ale medicului de familie și specialiștilor, diagnosticul teribil a fost comunicat familiei după doar patru ani.

În ianuarie , micuța Darcy a descoperit că are cancer. De atunci micuța Darcy și-a ajutat familia în organizarea înmormântării sale strângând mii de lire sterline.

Citește și Tragedie pentru o familie de români: bebelușul lor de numai 2 luni a fost găsit fără viață în pătuț

 

Carol Donald, mama lui Darcy, este convinsă că fiica ei ar fi avut vreo șansă să supraviețuiască dacă ar fi fost diagnosticată mai devreme. În schimb, ani de zile, medicii i-ar fi spus  femeii să nu se îngrijoreze , că nu este nimic grav și că erau doar „dureri ale creșterii” .Când Darcy a început să cadă din picioare în fiecare zi  a fost diagnosticată cu cancer agresiv, care afectează unul din 20 de milioane de copii din întreaga lume în fiecare an.

Cancerul se răspândise în  majoritatea organelor fetiței. Mama a spus că a fost întotdeauna cinstită cu fiica ei, explicându-i boala și atunci copilul a știut că trebuie să moară: „Darcy m-a ajutat să planific fiecare detaliu al înmormântării ei”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.