La numai 30 de ani, multiplu campion naţional la haltere, Alin Vlasin, a încetat din viață

La numai 30 de ani, fostul halterofil bistriţean Alin Vlasin s-a stins din viaţă, vineri, a anunţat Federaţia Română de Haltere pe pagina sa de Facebook.

″Component al Centrului Naţional Olimpic de Pregătire a Juniorilor de la Bistriţa, vicecampion european de juniori II la campionatele de la Stavanger 2004, în limitele categoriei 50 Kg, şi multiplu campion naţional, tânărul se confrunta de câţiva ani cu probleme de sănătate. FR Haltere transmite sincere condoleanţe familiei şi celor dragi″⁣, se arată în mesajul Federaţiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.