La numai 3 ani care suferă de accident vascular cerebral din cauza coronavirusului: „Viu printr-un miracol”

Un băiețel de 3 ani a suferit un accident vascular cerebral după ce a contractat virusul . Colt Parris a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență din cauza unui accident vascular cerebral despre care medicii au spus că este o consecință a infecției recente cu coronavirus.

Copilul a rezultat pozitiv pentru Covid după ce părinții săi, Sara și Tim Parris, l-au dus la un spital lângă casa lor din Salisbury, Missouri. Băiatul avea probleme cu mișcarea, părea dezorientat și nu-și putea stăpâni partea dreaptă a corpului. Toate simptome clare ale unui accident vascular cerebral, în ciuda vârstei sale foarte mici. Medicii au confirmat diagnosticul suspectat de părinți, iar copilul a fost supus unei operații de urgență.

Citește și Covid, „testul de sânge care poate dezvălui șansele de supraviețuire”

Din fericire, intervenția chirurgicală a decurs bine, iar acum copilul începe să-și revină  dar medicul a spus că coronavirusul ar fi putut provoca cheaguri de sânge pe creier, ceea ce, printre alte simptome, creează probleme de coagulare la unii pacienți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://metro.co.uk/2020/12/25/boy-aged-just-3-suffers-stroke-after-catching-covid
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.