La numai 20 ani, o asistentă în terapia intensivă, s-a sinucis: alți 8 pacienți muriseră în spitalul unde lucra

O asistentă engleză s-a sinucis în King’s Hospital din Londra, în terapia intensivă unde lucra. Tânăra, la doar 20 de ani, a fost găsită inconștientă de către colegii săi, dar încercările de a o readuce la viață nu au avut succes.

Citește și Coronavirus challenge: un tânăr se află în stare gravă după ce a lins toaleta unei băi publice

În ultimele două zile, alți 8 pacienți au murit în spital , scrie Mirror .În Anglia, situația legată de coronavirus începe să devină îngrijorătoare: numărul infecțiilor, bolnavilor și ale victimelor crește, astfel încât sistemul de sănătate britanic începe să ajungă la limită. Se pare că tânăra ar fi luat o supradoză de medicamente. Câțiva dintre colegii ei au declarat că tânăra asistentă se temea că ar fi pozitivă la Covid-19 și că ar putea infecta alte persoane.  Modul îngrozitor în care virusul reduce pacienții și moartea lor ar fi împins-o la gestul extrem .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.