La numai 2 ani se scapă și face pipi pe ea. Părinții adoptivi o masacră în bătaie până o omoară

Micuța Aniyah o fetiță de 2 ani, “vinovată” că a făcut  pipi în pat a fost bătută cu bestialiate, arsă și omorâtă de către părinții adoptivi. Autopsia a demonstrat că micuța a murit în urma unui traumatism cranian.

Tragicul evenimet a avut loc   pe 17 noiembrie 2018 la Arlington, Texas, după ce a fost abuzată în mod repetat de Shamonica Jackson și Derick Robertson. În luna august ei au luat fetița de la mama ei biologică deoarece acesta nu mai putea să aibe grijă de ea. O poveste teribilă care a șocat întreaga țară. În zilele acestea, cei doi criminali sunt din nou în tribunal, riscând  să fie condamnați pe viață.

Italia: o adolescentă de 13 ani s-a aruncat în fața trenului, nu se înțelegea cu părinții

Conform unei prime reconstrucții, copilul ar fi suferit arsuri cu apă fierbinte, după care a fost bătută cu cureaua până la moarte. Pentru rudele lui Aniyah “nu există nici o îndoială. Ei sunt  sunt vinovați, ei au torturat-o”. Fetița  avea mai multe fracturi: pe corpul ei au fost găsite vânătăi, dar și semne mai vechi de bătăi.

Femeia s-a justificat că “am vrut să-i dau o lecție”.

 

Bunicul lui Aniyah, Ronnie Ingram, a spus că “nepoata mea a murit încet”. Bătrânul a explicat de ce micuța se afla în casa celor doi care au omorât-o. Mama fetiței a căzut în depresie și nu mai putea să aibe grijă și de ea și și de cei doi frați mai mai mari. Și așa Aniyah a intrat într-un fel în viața lui Jackson și Robertson, care ar fi trebuit so iubească și să aibă grijă de ea.

Acum, cei doi s-ar putea confrunta cu pedeapsa cu moartea, dacă vor fi  condamnați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.