La numai 19 ani și-a ucis iubita deoarece credea că este însărcinată: i-a carbonizat corpul pe un grătar

I-a fost frică că iubita lui a rămas însărcinată, așa că după ce au ieșit într-o seară în oraș, Naim Vera, un argentinian de 19 ani, a ucis-o pe Brenda Micaela Gordillo în varsta de 24 de ani după care s-a predat la poliție mărturisind crima. Mai întâi a ucis-o sufocând-o cu o cârpă după care i-a ars corpul pe un grătar. Părți ale corpului tinerei au fost găsite în împrejurimile din Catamarca , o provincie din nord-vestul Argentinei, sâmbătă în jurul orei patru diminața, relatează ziarul Clarin.

Tânărul de 19 ani a mărturisit că și-a ucis logodnica în culmea unei dispute pentru o presupusă sarcină. Ulterior a aruncat părți din trupul dezmembrat pe marginea unui drum. Rămășițele ei au fost găsite într-un container pe marginea unui drum. O autopsie a exclus că era însărcinată iar medicii legali consideră că decesul a avut loc asfixiere din cauza unei bucăți de pânză îndesată în gură.

Citește și Poluarea criminală: scurtează viața cu trei ani și provoacă 8,8 milioane de decese pe an

Sub unghiile lui Brenda au fost găsite băcați din pielea lui Naim care demonstrează că fata s-ar fi luptat înainte de a muri. Fratele lui Brenda, Ivan, a declarat că a aflat despre moartea surorii sale pe rețelele de socializare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.