La numai 18 ani , Vasile Cioroabă a fost găsit fără viață pe marginea unui drum din Italia

Trupul neînsuflețit al tânărului român de numai 18 ani Vasile Cioroabă, rezident la Palazzo Pignano, a fost descoperit pe o stradă puțin circulată, care duce spre Scannabue acolo unde locuia de mai mulți ani cu mama și sora lui, provincia Cremona

Tânărul se întorcea acasă pe jos de la o discotecă, dar acasă nu a mai ajuns. Părinții, după ce l-au așteptat și căutat în zadar, au mers luni dimineață la poliție, unde au depus o plângere. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea.

Kyle Sweet, un pedofil nu poate sta la închisoare, judecătorul : „Prea grea pentru el”

Prima ipoteză emisă de autorități care a fost și confermată, a fost că băiatul ar fi fost lovit de o mașină. Un bărbat în vârstă de 25 de ani s-a dus la stația Carabinieri, spunând că a lovit ceva pe drum sâmbătă seara, dar nu s-amoprit să verifice. La fața locului, se afla cadavrul tânărului. Totuși, se pare că, în această privință, mai sunt de clarificat  câteva aspecte, iar investigațiile sunt încă în desfășurare pentru a stabili dinamica exactă a celor întâmplate, relatează Cremonaoggi.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.