La numai 17 ani, s-a spânzurat acasă: în urmă cu câteva zile fusese victima unui viol în grup

O fată de 17 ani s-a spânzurat la câteva zile după ce a fost violată de un grup de colegi. Povestea cumplită are loc în India și potrivit ziarul The Indian Express, adolescenta a fost găsită fără viață de părinții ei într-un sat din districtul Aligart, din Uttar Pradesh.

Cu câteva zile înainte, tânăra raportase violul din partea unor colegi din propriul sat. Mama le-a spus reporterilor că, așa cum se întâmplă adesea în mediul rural  consiliul satului, organul de adunare electivă de la primul nivel s-a întâlnit după plângere: violatorii prezenți la întâlnire au amenințat victima .

Prin urmare, membrii consiliului de administrație au insistat pe tânăra de 17 ani să-și retragă plângerea și să soluționeze cazul pe cale amiabilă. „Fata mea fusese violată de două ori”, a spus mama. Superintendentul de poliție Muniraj G a declarat că două persoane au fost arestate și că sunt în curs de desfășurare investigațiile pentru a stabili dacă sinuciderea fetei a survenit din cauza violului.

Oroare în India : o fetiță de 7 ani a fost răpită, violată și înjunghiată în ochi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.