La numai 13 ani își ucide tatăl înjunghiindu-l: se recăsătorise cu o tânără de douăzeci de ani

Tatăl se recăsătorește cu o femeie mult mai tânără, iar fiica lui îl ucide din gelozie. Alex Ferreira a fost înjunghiat la moarte de fiica sa de 13 ani, după ce s-a logodit cu o femeie de 20 de ani. Fata, foarte atașată de tatăl ei, era foarte geloasă pe noua lui parteneră și dorea să-l aibă pe tatăl ei doar pentru ea, dar a decis să-l omoare.

Eleva, care locuia cu bunica lui, ar fi consumat mai multe cutii de bere pentru a „găsi curajul” de a-și înjunghia tatăl. Se pare că tatăl și fiica s-au certat după ce ea a trimis o scrisoare de amenințare și insulte logodnicei tatălui. Se pare că fiica i-a cerut bărbatului să o lase pe femeie și să locuiască cu ea, dar tatăl nu a acceptat așa că fata a decis să se răzbune.

Citește și O fetiță de 6 ani fură dulciuri într-un magazin, drept pedeapsă mama ei o leagă și îi arde mâinile

După ce s-a îmbătat, a mers la casa tatălui ei spunându-i că vrea să-și ceară scuze pentru cele întâmplate. Odată ajuns în casă, însă, a scos cuțitul și l-a lovit. Bărbatul, imediat salvat de logodnică, nu a  supraviețuit. Fata a fost găsită la câțiva metri de locul crimei. Familia a mărturisit că fata a avut întotdeauna o gelozie morbidă față de tatăl ei, dar nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că va ajunge la un astfel de gest.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13380145/schoolgirl-stabbed-dad-to-death-love-stepmum/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.