La numai 10 ani moare asteptand un transplant pulmonar: “Banii adunati vor fi dati in beneficienta”

A murit la numai zece ani așteptând un transplant pulmonar. Micuța Belle nu a reușit să supraviețuiască bolii care o afectase ani de zile. De ceva timp, mama a început o strângere de fonduri pentru a susține numeroasele cheltuieli medicale, iar acum, când Belle nu mai este , ea a decis că va aloca banii pentru diverse organizații de caritate.
 

Familia, din Pembrokeshire, a dat știrea despre dispariția copilei în urmă cu câteva zile pe pagina de pe Facebook pe care au creat-o pentru a-i menține pe toți actualizați cu privire la condițiile micuței luptătoare. Belle a fost descrisă de toată lumea ca o fetiță plină de viață și veselă.  Ea însăși le-a spus celor dragi că dacă ea ar fi murit, banii destinați pentru ea ar trebui să meargă la cei care îi ajută pe bolnavi.

 

Belle a suferit de o boală pulmonară interstițială, diagnosticată la vârsta de doi ani: plămânii ei  rigizi și grei, nu  spongioși cum ar fi trebuit. Aceasta boală a provocat probleme grave de respirație și, din păcate, singura soluție posibilă pentru ea a fost transplantul.

 

Copila era pe lista de urgență pentru transplantul pulmonar la Spitalul Great Ormond Street din Londra, dar organul de care avea nevoie nu a sosit la timp.

Our brave Belle sadly lost her fight and passed away peacefully on the 5th April. Thank you all so much for your love, kindness and support. 💞💞💞

Pubblicato da Belle’s Story su Sabato 6 aprile 2019

Te-ar putea interesa și Medicii i-au prescris analgezice pentru durerea de spate, la 17 ani moare de cancer

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.