La numai 10 ani Miral moare de cancer în Gaza, Israel a împiedicat-o să-și vadă pentru ultima oară părinții

Micuța Miral a murit de cancer în ciuda luptelor sale înfricoșătoare. A murit vineri seara la Spitalul Universitar An-Najah din Nablus. Acest lucru a fost comunicat de directorul spitalui, printr-un mesaj WhatsApp: „Cu inima sfrântă vă anunțăm că Miral a murit vineri seara. Ea a așteptat aproape două luni pentru a fi transferată la un spital mai mare unde ar fi putut fi îngrijită mai bine. Spitalul (din Ierusalimul de Est) și două spitale din Iordania nu au acceptat-o. Ce final trist pentru o fetiță frumoasă care a suferit inutil din cauza politicii “.

Dar cancerul nu a fost singurul monstru cu care micuța Miral a fost nevoită să lupte. Ca și cum n-ar fi destul de greu pentru o fetiță de zece ani să lupte împotriva carcinomului agresiv. În timp ce ea se afla secția de pediatrie, părinții ei au fost închiși în închisoarea din Gaza . Când părinții au cerut permisiunea de a merge la spitalul din Namblus de la fiica lor mică, guvernul israelian a răspuns ”NU”.

Citește și Refugiații bătuți și obligați să rămână în lenjerie de corp la granița dintre Turcia și Grecia

Singura persoană din familie pe care Miral a putut să o vadă a fost bunica. Pentru a raporta teribilele vești este Haaretz , un ziar israelian. După ce articolul a fost publicat în ziar, mamei i s-a dat permisiunea să o vadă pe Miral o singură zi, dar nu și tatăl, care nu a mai apucat să-și mai vadă fiica.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.