La nivel mondial, cazurile de coronavirus a depășit pragul de 4 milioane

Cazurile confirmate de Covid-19 cazuri la nivel mondial au depășit pragul de 4 milioane,  mai exact au  ajuns la 4.025.140, în timp ce numărul deceselor au ajuns la 279.329, potrivit datelor de la Jonhs Hopkins University. Statele Unite sunt pe primul loc cu peste 1,3 milioane, urmate de Spania, Italia și Marea Britanie.

Viața bate filmul: o rusoaică s-a căsătorit cu fiul ei adoptiv

SUA rămâne în fruntea clasamentului trist al deceselor cu 78.794.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.