La Madrid, s-a deschis o altă morgă temporară într-o clădire în construcție

Clădirea a fost proiectată să fie sediul Institutului de Anatomie Legală din Madrid și este încă în construcție fiind destul de încăpătoare să găzduiască aproximativ 200 de cadavre. Va fi folosită ca a doua morgă temporară pentru victimele coronavirusului “în mod excepțional și temporar “pentru a” facilita activitatea serviciilor funerare “, după cum au explicat surse guvernamentale regionale.

Prin numărul de cazuri de coronavirus, Spania a depășit de ieri dimineață China: informația a fost publicată de de guvernul de la Madrid. În Spania există acum 85.195 infecții împotriva a 82.156 câte s-au înregistrat în China (sursa Universității John Hopkins). Astfel, țara se ridică pe locul al treilea în clasamentul mondial dramatic al infecțiilor după Statele Unite și Italia. Tot în Spania, numărul deceselor au ajuns la 7.340, în timp ce cei care au fost considerați  vindecați sunt 16.780.

Citește și O noua tulpină de scarlatină descoperită prima dată în Marea Britanie ar putea deveni următoarea pandemie mondială

În Spania,mai multe hoteluri au fost transformate în spitale improvizate, iar patinoarul din Madrid a fost deja transformat în prima morgă temporară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.