La final, Weinstein negociază: 19 milioane dolari victimelor sale

Victimele fostului producător de film Harvey Weinstein, condamnat deja la 23 de ani de închisoare pentru agresiune sexuală, vor avea un fond de compensare în valoare totală de aproximativ 19 milioane de dolari. Avocații fostului șef Miramax au fost de acord cu parchetul din New York, potrivit rapoartelor CNN.

Producătorul Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Fondul, care va fi exact 18.875.000 de dolari, va fi distribuit nu numai între femeile care au suferit abuz sexual de către Weinstein, ci și printre foști angajați ai companiei Weinstein care „au locuit într-un loc de muncă ostil și au fost hărțuiți și discriminați sexual la locul de muncă “, a declarat biroul procurorului general din New York. Acordul va trebui să fie aprobat atât de Curtea de district, cât și de instanța de faliment care prezidează cazul de faliment al companiei Weinstein.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.