La doar 7 ani, se vindecă de Coronavirus și pneumonie în timp ce luptă cu cancerul

Gavin Brennan are doar șapte ani și a învins atât Coronavirusul și pneumonia în timp ce se lupta împotriva cancerului. Povestea acestui băiat din Massachusetts este îmbogățită cu sărbătoare zilei sale de naștere care coincide tocmai cu ziua în care a fost externat după ultima chimioterapie din spital.

Luni, Gavin s-a întors în sfârșit acasă după săptămâni întregi în spital. El a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în timp ce se afla în spital pentru ciclul de chimioterapie. April Brennan, mama băiatului rezultase și ea pozitivă pentru Coronavirus.

Coronavirus, Franța extinde starea de urgență până la 24 iulie

„Dacă am supraviețuit acum, putem supraviețui la orice”, a spus ea pentru Boston News: „A fost un vis frumos, nebun și suprarealist, un coșmar”.

În ianuarie, băiatul de șapte ani a fost diagnosticat cu limfom. Așa că a început tratamentul cu chimio. Apoi, după câteva luni, a venit și Coronavirusul. Mama era acasă cu simptome. La un moment dat, Gavin a început să facă febră  un simptom, nu atât de rar pentru pacienții cu cancer. Băiatul a fost dus la spital pe 22 martie unde a fost testat pozitiv. Starea lui s-a agravat odată cu pneumonia.

În cele din urmă, Gavin și-a revenit și aieșit din spital chiar de ziua lui când a împlinit 7 ani .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.