La doar 33 de ani, bolnav de cancer terminal, se căsătorește cu 7 ore înainte să moară

Gary Smart , în vârstă de 33 de ani, plănuise să se căsătorească cu iubita lui Laura anul viitor, însă cuplul a fost nevoit să-și accelereze planurile după ce Gary a fost diagnosticat cu cancer pulmonar luna trecută. Medicii i-au spus imediat tânărului de 33 de ani că nu există nicio speranță. “După ce Gary a fost diagnosticat cu cancer terminal, mi-a spus că vrea să moară ca bărbat căsătorit”, a explicat tânăra soție.

“Ne-am gândit că am fi putut petrece mai mult timp împreună , dar soarta a dorit altfel”, a adăugat Laura. Personalul medical ne-a spus vinera trecută că a mai rămas puțin și ne-au ajutat să organizăm nunta.

O fetiță de 4 ani într-un scaun cu rotile jignită de un bărbat: ” Ești o povară pentru societate, mai bine nu te nășteai”

Din păcate, cancerul lui Gary a fost extrem de agresiv, iar medicii i-au spus că mai are doar câteva zile de trăit. Din acest motiv, toți membrii familiei au ajutat cuplul să își realizeze visul, înainte de a-și lua la revedere.

În iulie  tânărul de 33 de ani s-a întors acasă de la serviciu cu dureri mari de spate și piept. Gary pierdea în greutate și nu putea dormi, așa că s-a dus la medicii care i-au extras lichidul din plămâni și i-au făcut o biopsie. În septembrie, răspunsul teribil…

La numai șapte ore de la oficializarea căsătoriei, Gary a murit cu noua sa mireasă întinsă pe pat lângă el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.