La doar 13 ani, un copil și-a ucis cei doi frați vitregi: ”Trebuia să-i scap din iadul în care trăiau”

Acum doi ani un copil de numai 13 ani din Indiana și-a ucis sora și fratele vitreg. După doi ani de investigații,  poliția l-a arestat pe Nickalas James Kedrowitz și l-au acuzat de crimă dublă.

Nickalas James Kedrowitz avea 13 ani când procurorii au declarat i-a sufocat pe cei doi frați ai săi Desiree McCartney, în vârstă de 23 de luni, și pe fratele său vitreg, Nathaniel Ritz, în vârstă de 11 luni. Micul criminal acum are 15 ani și va fi judecat în 2020, ca un adult.

În ambele omoruri Nickalas și-a lovit și-a  sufocat cei doi frați în timp ce părinții i-au cerut să aibe grijă de ei.

Micuța Desiree a murit  pe 6 mai 2017. O autopsie efectuată a doua zi nu a fost în stare să determine cauza morții ei. La mai puțin de două luni de la moartea lui Desiree a murit și Nathaniel. Mama îl trimisese pe Nickalas să îl pună în pătuț pe Nathaniel și câteva minute mai mai târziu femeia a fost informată de fiul ei că micuțul nu se simte bine. Copilul era mort.

Și în acest caz a fost efectuată o primă autopsie și nu s-a putut confirma cauza morții lui Nathaniel.

Fără milă….. O copilă de 4 ani a fost ucisă cu bestialitate de mama ei

În timpul investigațiilor mama lui Nickalas a referit poliștilor că fiul ei a ucis un pisic cu o violență extremă zdrobindu-i craniul, iar creierul era parctic împrășiat peste tot în casă: ” Am vrut să-l salvez din Iad”, i-ar fi spus mamei. În acel moment mama a început să-i pună mai multe întrebări, înregistrând toată conversația. Atunci Nickalas a recunoscut că și-a ucis frații pentru că dorea să-i elibereze din iadul în care trăiau.

Procesul împotriva tânărului de 15 ani va începe pe 18 februarie 2020

Sursa: Indy Star

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.