La doar 13 ani moare dând naștere copilului pe care l-a avut după ce a fost violată de tatăl său

Povestea teribilă a abuzurilor vine din Brazilia, unde o fetița de 13 ani a murit dând naștere unui băiețel, după ce a fost violată de tatăl ei. Bărbatul în vârstă de 36 de ani este acuzat  de abuzat sexual. Micuța Luana a fost dusă la spital cu dureri abdominale, dar a murit imediat după naștere.

O fetiță de 13 ani a murit dând naștere unui băiețel după ce a fost violată de tatăl ei . Povestea teribilă a abuzurilor vine din Brazilia, unde bărbatul, Tome Faba, în vârstă de 36 de ani, este acuzat  că a abuzat sexual de fiica sa, abuzuri care au durat ani de zile. Micuța Luana a fost transportată la spital cu dureri abdominale în 11 decembrie, medicii au încercat să inducă travaliul reușind să salveze copilul pe care îl purta. Pentru adolescentă, însă, nu a fost nimic de făcut, ea a murit la scurt timp, în ciuda încercărilor de a-i salva viața.

Familia minorei, care locuiește într-un sat de la marginea orașului Coari, susține că nu a știut niciodată despre abuzuri.

Citește și Intra pe furiș în casele altora pentru a spăla vasele și a mângâia animalele de companie: arestată VIDEO

Adolescenta era deja însărcinată în șapte luni când a fost transportată de urgență la spitalul regional Coari din cauza durerii abdominale severe . Ea a născut un copil prematur care miraculos a supraviețuit dar testele clinice ale fetiței au descoperit că suferea de multiple complicații care i-au fost fatale.

“Adolescenta locuia cu părinții într-o zonă rurală din afara orașului. Nu și-a dat seama că este însărcinată până acum două luni, când a început să aibe dureri. Înainte de amuri,  Luana a spus că era obligată să meargă la pescuit cu tatăl ei și acolo ar fi avut loc abuzurile ”, a explicat poliția. Tânăra de 13 ani a fost convinsă de o mătușă pentru a dezvălui cine este tatăl copilului, dar, mama fetei a refuzat să creadă că soțul ei a abuzat de fiica sa.

A  fost aceeași mătușă care a denunțat apoi totul. Bărbatul încercase să se ascundă, dar după o săptămână a fost găsit și arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.