La câteva zile de la cazul revoltător din Hunedoara, un alt monstru de tată și-a bătut crunt copilul

La câteva zile după incidentul grav din Hunedoara, unde un bărbat a agresat un copil la un loc de joacă și a fost arestat, alte imagini au stârnit revoltă.

Un părinte din Suceava a fost filmat în timp ce își bate copilul de 8 ani cu o cruzime greu de imaginat. Poliția a deschis o anchetă, iar suspectul este audiat, scrie adevarul.ro.

Scenele revoltătoare s-au petrecut într-o familie cu patru copii din județul Suceava. Tatăl furios l-a izbit cu brutalitate de podea pe unul dintre copii. Deși cel mic urla de durere, agresorul nu s-a oprit. Agresorul și-a lovit apoi copilul cu o bucată de lemn.

Copilul 7 ani din comuna suceveană Frumosu a fost bătut fără milă de propriul tată. Scena de groază a fost filmată în locuinţa familiei. Înregistrarea video a ajuns apoi, în împrejurări încă neclare, pe Facebook.

Citește și Mănăstirea ororilor: copii orfani încredințați călugărițelor vânduți preoților și pedofililor

În fimare se vede cum bărbatul îşi apucă copilul de gât, îl împinge în poziţie verticală pe sol, cu faţa în sus, după care îl ridică deasupra solului şi îl izbeşte pur şi simplu de podeaua casei. Apoi, pune mâna pe un obiect care pare a fi o scândură şi îl loveşte cu sete pe băiat. În tot acest timp, mama copilului este în încăpere şi priveşte întreaga scenă de pe un scaun, ba chiar pare să se amuze în timp ce trage dintr-o ţigară.

Cei patru copii au fost luați din familie, împreună cu mama lor, și duși într-un centru pentru protecția minorilor. Tatăl agresiv a fost dus la audieri.

Puteți viziona imaginile AICI

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.