La bordul avionului cu căluțul: compania aeriană îi permite dintr-un motiv valid

O femeie ajunge la aeroport, trece verificările și urcă la bord. Nimic ciudat? Desigur că nu. Dar, în acest caz, în lesă”, tânăra domniță și-a luat calul. Un ponei gri drăguț, cu o coamă lungă. „Cum este posibil acest lucru?” Se întreabă pasagerii zborului American Airlines care pleacă din Chicago spre  Omaha, în statul Nebraska. Flirty, numele poneiului  este dresat.

Proprietarul Flirty, Abrea Hensley, suferă de depresie, anxietate și tulburări de stres posttraumatic. Este alergică la câini, care estecea mai frecventă alegere printre animalele de companie. Acesta este motivul pentru care merge de obicei cu poneiul său. Ajută la păstrarea echilibrului în mulțime și la ameliorarea anxietății. În ceea ce privește poneii, legea „permite unei persoane cu dizabilități să îi ducă oriunde atât timp cât sunt dresați”.

Tragedie în mare: barca incendiată cu 34 de persoane la bord, 20 de cadavre și 14 dispăruți

Compania de zbor American Airlines a vorbit despre acceptarea poneiului la bord: „Este un animal de dresat pe care American Airlines îl acceptă la bord după o evaluare de la caz la caz. Recunoaștem rolul important pe care îl pot juca câinii, pisicile dar și poneii care sunt dresați  să ajute persoanele cu dizabilități și sunt bineveniți la bord gratuit, dacă îndeplinesc cerințele “.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.