La altar cu cenușa tatălui mort de cancer : ”Am lipit-o în unghii ”

O mireasă a avut cenușa tatălui ei lipită în unghiile cu acril , astfel încât să își poată păstra promisiunea de a o însoți la altar.

Charlotte Walton , 26 de ani, din Stoke-On-Trent (în județul Staffordshire din Marea Britanie ), s-a căsătorit cu soțul ei Nick , 33 de ani, la sfârșitul lunii august.  A sperat că tatăl ei o va putea  însoți la altar în acea zi specială, dar nu a fost posibil. Tatăl Mick Barber a murit de cancer.

Mici și în formă de animale, așa erau „biberoanele” copiilor preistorici

Verișoara ei Kirstyel a avut ideea de a pune cenușa tatălui pe unghiile cu acrili , astfel încât să poată fi cu ea oricum în ziua nunții. Charlotte a spus: „Kirsty este regina unghiilor și ideea ei a fost  surprinzătoare.

„A fost ceva unic am știut cât de important este pentru el să mă însoțească în acea zi, către noua mea viață. Oamenii m-au întrebat ce voi face cu unghiile mele odată ce au căzut. Bineînțeles că le-am păstrat și acum sunt încadrate cu cristale decorative în casa mea. Mi-a făcut plăcere să-l am cu mine în acea zi specială și mi s-a părut cea mai bună decizie. Nunta a fost incredibilă și toată lumea au apreciat unghiile mele și mi-au înțeles decizia”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.