La 95 de ani, veteran de război, ia 4 autobuze pentru a merge la marșul anti-rasism: “Trebuie să fim uniți”

Aceasta este  povestea lui John Sato, veteran al celui de-al doilea război mondial, în vârstă de 95 de ani, care duminica trecută a luat patru autobuze pentru a participa la marșul anti-rasism din Auckland. Marșul a fost realizat  în memoria victimelor atacurilor asupra moscheilor din Christchurch:

”Este fundamental să realizăm că suntem un singur popor, indiferent de rasă “.

În ciuda dificultăților din cauza rănilor și a vârstei, el s-a aventurat în această călătorie pentru  pentru a trimite un mesaj puternic și pentru a arăta că trebuie să fim “uniți și că este important să avem grijă unul de altul”. Fotografia în care el merge tinut de doi ofițeri a devenit virală în doar câteva minute.

 

Veteranul a plecat de acasă în 24 martie din Hardwicke și s-a îndreptat catre Auckland. A parcurs mai mult de 1000 de kilometri și a schimbat 4 autobuze.

Te-ar putea interesa și  Tânără de 15 ani spulberată de tren în timp ce își făcea un selfie pe calea ferată

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.